Voordelen small group training

Je ervaart met de small group training voordelen van een personal trainer, maar je hebt ook te maken met de gezelligheid van trainen in groepsverband. Het voordeel is ook dat de individuele kosten lager zijn. De personal training is voor iedereen toegankelijk. Wanneer je de kosten van één op één begeleiding te hoog vindt, kun je kiezen voor small group training. Je werkt intensief samen en gaat alle voordelen ervaren. De voordelen van de small group training zijn als volgt:

  • Je kunt trainen op verschillende niveaus
  • Het is een persoonlijke, afwisselende en motiverende trainingsmethode
  • De tijd wordt bepaald in overleg met de groep
  • Trainen in gezelschap is gezelliger en je maakt samen plezier
  • Optimaal resultaat behalen
  • Binnen en buiten trainen is beide mogelijk bij small group training

PERSOONLIJK

Als personal trainer wil ik jou helpen om jullie persoonlijke doelen te bereiken. Of dit nou afvallen, spierversteviging of conditietraining is, ik wil samen het beste uit jullie halen! Door in groepsverband te trainen heb je een extra stok achter de deur, plus een groot stuk plezier tijdens het trainen. Samen trainen is leuker!

INTAKE

Tijdens de intake wordt er een uitgebreide analyse uitgevoerd waarbij ik rekening houd met jouw individuele fysieke vermogen en individuele doelen. Aan de hand van de metingen bied ik een advies met wat er nodig is om jouw doelen te behalen. Hierna creëer ik een nieuwe groep of kan je aansluiten bij een al bestaande groep met hetzelfde niveau.

TRAINING

De small group training bestaat uit een les van een uur met maximaal vier personen waarbij we uitgebalanceerde trainingen doen, met als extra: korte trainingen voor thuis. Tijdens de duo training krijgen je tussendoor analyses om de progressie te zien en om eventueel nieuwe doelen te zetten.

MINDSET & VOEDING 

Een gebalanceerd eetpatroon is belangrijk om zowel fysiek sterk te blijven, maar mentaal ook te kunnen genieten. Ik bied een app aan om je voeding bij te houden, een variatielijst, diverse eet tips en lekkere recepten om van te genieten. Zowel je lichaam als geest hebben rust nodig. Met behulp van mijn tips ontwikkel je een positievere levensstijl waar jij je fijn bij voelt en vol te houden is!

Fit met Mark - Group training - Bewegen

Samen met andere trainen werkt motiverender en is nóg gezellig ook om je doelen te bereiken!

Samen laten we jou je doelen behalen! Vraag hier je vrijblijvende intakegesprek aan!