Voordelen personal training

  • Uitgebreide intake
  • Professionele metingen om uw algemene gezondheid vast te leggen
  • Meting worden gedaan die inzicht geven in uw lichamelijke grenzen
  • De coach weet precies hoe hij/zij u kan motiveren om nét een stapje extra te zetten óf u juist moet afremmen om uw gezondheid te beschermen
  • Realistische doelstelling worden gesteld waardoor er altijd motivatie zal blijven

PERSOONLIJK

Als personal trainer wil ik je helpen om jou persoonlijke doelen te bereiken. Of dit nou afvallen, spierversteviging of conditietraining is, ik wil samen het beste uit je halen!

INTAKE

Tijdens de intake wordt er een uitgebreide analyse uitgevoerd waarbij ik rekening houden met jou individuele fysieke vermogen en jou doelen. Aan de hand van de metingen bied ik een advies met wat er nodig is om jouw doelen te behalen.

TRAINING

Personal training bestaat uit een les van een uur waarbij de trainingen uitgebalanceerd zijn, met als extra: korte trainingen voor thuis. Tijdens de personal training krijg je tussendoor analyses om je progressie te zien en om eventueel nieuwe doelen te stellen.

MINDSET&VOEDING

Een gebalanceerd eetpatroon is belangrijk om zowel fysiek sterk te blijven, maar mentaal ook te kunnen genieten. Ik bied een app aan om je voeding bij te houden, een variatielijst, diverse eet tips en lekkere recepten om van te genieten. Zowel je lichaam als geest hebben rust nodig. Met behulp van mijn tips ontwikkel je een positievere levensstijl waar jij je fijn bij voelt en vol te houden is!

Fit met Mark - Personal training - oefeningen

Ik ga je motiveren en het nóg leuker maken om je doelstellingen te bereiken!

Samen gaan we voor een fittere levensstijl! Vraag hier je vrijblijvende intakegesprek aan!