Mark van Nijhuis - Fit met Mark

Over Fit met Mark

Fit met Mark is een personal trainer die jouw op weg helpt naar een fitter leven. Ik motiveer, stimuleer en laat je hard werken met een glimlach op beide gezichten. Op een gezonde manier worden je spieren hard aan het werk gezet. Mark laat je het beste uit elke training halen.

Als personal trainer wil ik jou helpen met je persoonlijke doel. Of dit nou afvallen, spierversteviging of conditietraining is, ik help jou bij jouw persoonlijke doel. Dit in combinatie met een persoonlijk opgesteld voedingspatroon speciaal voor jou. Voeding en persoonlijke coaching zijn de belangrijkste factoren om jouw persoonlijke doel te halen.

Over Mark

Mark van Nijhuis, personal trainer en oprichter van Fit met Mark is 28 lentes jong en afkomstig uit Putten. Mark is sinds 2 oktober 2016 actief als personal trainer bij Fit met Mark. Dit succes heeft Mark mede te danken aan zijn opleidingen:

  • Fitnesstrainer A, gecertificeerd bij: Fit!vak en EREPS ( Europees register voor personal trainers)
  • Fitnesstrainer B, gecertificeerd bij:Fit!vak en EREPS ( Europees register voor personal trainers)
  • Medisch Fitness, gecertificeerd bij: Fit!vak en EREPS ( Europees register voor personal trainers)
  • Functional Personal trainer, gecertificeerd bij: NASM ( National Academy of Sports Medicine)
  • Life Coach, gecertificeerd bij: NOBCO (Registratie voor life coaching)
  • Gewichtsconsulent

Heb ik je interesse gewekt?

Maak een afspraak voor een gesprek of meld je aan voor een gratis proefles!

Corporate story

Hallo ik ben Mark en mijn missie is om zo veel mogelijk mensen fit te krijgen! Of je nu wilt werken aan je spieropbouw, houding of het verliezen van vet, graag wil ik jou begeleiden. Hoe ik dat doe? Door mijn persoonlijke aandacht om te zetten in motivatie! Samen bepalen we wat jij nodig hebt om je nóg fitter te voelen!

Vanaf 2009 ben ik werkzaam in de sportbranche en heb ik diverse diploma’s gehaald (zie opleidingen hierboven). Nadat ik een aantal jaar in de sportbranche heb gewerkt ontbrak er voor mijn gevoel iets tijdens mijn werkdagen. Ik miste het directe contact op lange termijn met mijn cliënten en wilde meer kwaliteit aan hun geven. Ik wil een verschil maken en laten zien dat iedereen sterker is dan dat hij of zij denkt. Zelfs jij!

In 2016 heb ik Fit met Mark opgericht zodat ik kon toegeven aan mijn hunkering. Inmiddels heb ik een ruime klantenkring opgebouwd waarbij ik al veel mensen op weg heb kunnen helpen naar een fitte levensstijl! Want sporten bij mij is geen eenmalige actie, we passen je levensstijl aan op een dusdanige manier dat jij het kunt volhouden!

Heb je een marathon waar je fit voor wilt zijn? Wil je beter presteren tijdens je teamsport? Of wil je zelfverzekerder zijn over je eigen lichaam? Samen werken we aan jouw doelen! Graag nodig ik je uit voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Met Sportieve groeten,
Mark van Nijhuis