Voordelen Duo Training

  • Uitgebreide intake
  • Professionele metingen om uw algemene gezondheid vast te leggen
  • Meting worden gedaan die inzicht geven in uw lichamelijke grenzen
  • Personal training tegen voordeliger tarief
  • Het is Gezellig en motiverend om samen te sporten

PERSOONLIJK 

Als personal trainer wil ik jullie helpen om jullie persoonlijke doelen te bereiken. Of dit nou afvallen, spierversteviging of conditietraining is, ik wil samen het beste uit jullie halen!

INTAKE 

Tijdens de intake wordt er een uitgebreide analyse uitgevoerd waarbij ik rekening houd met jullie individuele fysieke vermogen en individuele doelen. Aan de hand van de metingen bied ik een advies met wat er nodig is om jullie doelen te behalen.

TRAINING 

De duo training bestaat uit een les van een uur waarbij waarbij de trainingen uitgebalanceerd zijn met als extra: korte trainingen voor thuis. Tijdens de duo trainingen krijgen jullie tussendoor analyses om jullie progressie te zien en om eventueel nieuwe doelen te zetten.

MINDSET & VOEDING

Een gebalanceerd eetpatroon is belangrijk om zowel fysiek sterk te blijven, maar mentaal ook te kunnen genieten. Ik bied een app aan om je voeding bij te houden, een variatielijst, diverse eet tips en lekkere recepten om van te genieten. Zowel je lichaam als geest hebben rust nodig. Met behulp van mijn tips ontwikkel je een positievere levensstijl waar jij je fijn bij voelt en vol te houden is!

Fit met Mark - Duo training - boksen

Samen trainen is motiverender en is het nóg leuker om doelstellingen te bereiken!

Laten we samen je doelen bereiken! Vraag hier een vrijblijvend intakegesprek aan!